Star-light, Natuurgeneeskunde

Contactgegevens

Carola Duis-Hendrikx
Woudseweg 35
5275 JJ Den Dungen
Tel. (073) 850 04 11
www.star-light.nl/

Behandeling

De behandeling

Elke ziekte of aandoening van lichamelijke en/of psychische aard kan voor energetische therapie in aanmerking komen. Resultaten zijn afhankelijk van de aard en duur van de klacht. De individuele gevoeligheid van de cliënt voor de therapie.

Eenergetische therapie kan helpen bij:

Stressgerelateerde problematiek zoals: Burnout Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), Rouwverwerking

Fysieke klachten zoals:
Sportblessures, Brandwonden, Vermoeidheid als gevolg van operaties/infecties/bestralingen of chemokuren, Whiplash, Herstel van weefsel bevorderen na een operatieve ingreep.

Chronische aandoeningen zoals :
Reuma, Migraine, Astma/eczeem, Ziekte van Crohn, Prikkelbaar Darmsyndroom (PDS), Chronisch Vermoeidheidssyndroom (ME), Multiple Sclerose (MS).

Psychische problematiek zoals: Depressie, Levensfaseproblematiek, Zingevingvragen, Angsten en fobieën, Preventie van ziekten en aandoeningen om het immuunsysteem sterk te maken, fit te blijven, spanningen tijdig los te kunnen laten en positiever in het leven te staan.

Verder is het in aanvulling op de paranormale therapie mogelijk om het magnetisch veld van aardstralen stil te leggen en huizen te reinigen van negatieve energieën en entiteiten die geen positieve invloed hebben (zie website www.star-light.nl voor meer informatie).