Star-light, Natuurgeneeskunde

Contactgegevens

Carola Duis-Hendrikx
Woudseweg 35
5275 JJ Den Dungen
Tel. (073) 850 04 11
www.star-light.nl/

Over ons

Carola Duis-Hendrikx is in 2010 haar Praktijk Star-light, Natuurgeneeskunde gestart. Ze is gediplomeerd Energetisch Register Therapeut en herstelt tijdens de behandeling de energetische balans met als doel het zelfgenezende vermogen van de cliënt te bevorderen. Blokkades neemt ze waar met behulp van zogenaamde heldere vermogens (helderzien, -horen, -weten, -voelen, -ruiken en –proeven).

 

Carola is groot voorstander om samen te werken met de reguliere gezondheidszorg. Het is dan ook mogelijk de behandeling gelijktijdig met de reguliere behandeling en in overleg met de behandelend arts en/of specialist plaats te laten vinden.

 

Ze behandeld al enkele jaren mensen met behulp van paranormale therapie. Tegenwoordig energetische therapie genoemd. Gezien de resultaten en de vraag naar deze vorm van therapie heeft ze bij de ANZN in Eindhoven, de HBO-studie paranormale therapie gevolgd. Deze studie is ze gaan volgen om haar paranormaal talent verder te ontwikkelen en op holistische wijze (kijkend naar de mens als geheel) toe te kunnen passen. Ze is lid van beroepsvereniging Verbond Van Energetisch Therapeuten VVET (www.vvet.nl) en van de RBCZ/TCZ (www.rbcz.nu). Hierdoor is het mogelijk voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking te komen.

 

Aanvullend op haar opleiding heeft ze het diploma van de SHO registeropleiding medische basiskennis en het diploma van de SHO registeropleiding CAM-therapeut, eigen vakdiscipline behaald. Welke beide voldoen aan de Plato-eindtermen, waardoor ook na 2017 haar consulten vergoed kunnen blijven worden.